Navigovať do servisuNitra, Bratislavská 9/bTelefón+421 918 344 344, +421 377 734 343 E-mailarservis@arservis.sk Otváracia dobaPo - Pia: 8:00 - 16:30 h.

Uzavreté nosiče (Flush Bar)

Uzavreté nosiče (Flush Bar)

Na aute pôsobia veľmi kompaktným dojmom. Ideálne riešenie pre tých, ktorí požadujú dizajn originálneho príslušenstva. Keďže sú tyče kratšie ako pri nosičoch s presahom, je ich prepravná kapacita menšia.

Objednávacie číslo: S2, S3, S4,S5, S6, S7, S8, S9 (veľkosti 800 mm až 1.150 mm).

Možnosť uchytenia na strechy bez aj s pozdĺžnymi strešnými nosičmi (lyžinami).

Tu je však aj niekoľko ďalších bodov, ktoré by vás mohli zaujímať:
 

  • Uzamykanie ako štandard
    Všetky strešné nosiče Prorack sú uzamykateľné. Nemusíte si to samostatne objednávať ani priplácať.
     
  • Kompatibilné zámky
    Ak už máte strešný nosič aj príslušenstvo inej značky (napr. Thule) a používate systém jedného kľúča na všetko, pri výmene strešných nosičov za Prorack o túto výhodu neprídete. Zámky sú kompatibilné, takže ich jednoducho medzi nosičmi premontujete a naďalej jedným kľúčom zamykáte všetko.
     
  • Permanentné krytie T-drážky 
    Každý kto používa pre uchytenie príslušenstva T-drážku určite ocení, že nemusí neustále vyberať (a potom nazad zakladať) kryciu gumu. Tá je totiž osadená z vnútornej strany drážky a pri zakladaní príslušenstva ju stačí prstom stlačiť dole. Nestane sa vám tak, že by ste kryciu gumu niekde stratili alebo zabudli. Navyše nevyužitá časť T-drážky zostáva zakrytá a nespôsobuje tak nepríjemné pískanie pri vyšších rýchlostiach.
     
  • Kompatibilita s príslušenstvom iných značiek
    Ak už máte kúpený nielen strešný nosič ale aj iné príslušenstvo (strešný box, nosič lyží, bicyklov atď), pri výmene strešných nosičov za Prorack si príslušenstvo môžete pokojne nechať. Vo väčšine prípadov ho bez problémov ho použijete aj na svojich nových nosičoch.
     
  • Jednoduchá montáž a demontáž 
    Montáž a demontáž niektorých nosičov (najmä lacnejších prevedení) je často zložitá, prípadne si vyžaduje použitie náradia, ktoré nemusíte mať práve pri sebe, ak chcete dať nosiče dole. Manipulácia s nosičmi Prorack je veľmi rýchla a jednoduchá. Jediné čo k (de)montáži budete (možno) potrebovať je imbusový kľúč a ten je schovaný priamo v pätke nosiča. Takže ho máte k dispozíciívždy, keď ho budete potrebovať.

V prípade záujmu nás môžete kontaktovať

Meno a priezvisko

E-mail

Telefon

Odkaz

Napíšte prosím názov dnešného dňa (ochrana proti spamu)

Súhlasím, aby spoločnosť ARSERVIS, s.r.o. ako správca spracovávala moje osobné údaje v rozsahu uvedenom v tomto formulári. Ďalšie informácie na spracovanie nájdete v informáciách o ochrane osobných údajov