Navigovať do servisuNitra, Bratislavská 9/bTelefón+421 918 344 344, +421 377 734 343 E-mailarservis@arservis.sk Otváracia dobaPo - Pia: 8:00 - 16:30 h.

ATERA STRADA SPORT M2

ATERA STRADA SPORT M2

Zapožičane 7,00 Eur na deň vratná kaucia 250,00 Eur

ATERA STRADA SPORT M2 patrí svojimi proporciami a vlastnosťami taktiež medzi top nosiče bicyklov na ťažné zariadenie.

  • Tento nosič je určený na prepravu 2 bicyklov avšak použitím adaptéru je možné zvačšiť kapacitu prepravovaných bicyklov taktiež o jeden kus. Taktiež je možné tento nosič použiť na prepravu 2 elektrických bicyklov.
  • STRADA SPORT je vybavená sklopnou funkciou, takže dostať sa k batožine do kufra aj s naloženými bicyklami na nosiči nieje problém.
  • Stradu je možné uchytiť na akékoľvek ťažné zariadenie bez použiťia žiadneho náradia, čo zabezpečuje nové upínacie pákové zariadenie, iba položiť na ťažné zariadenie a zatlačiť páku. Výhodou je že, nosič po uložení na ťažné zariadenie bude držať už bez utiahnutia, takže nosič je jednoduché upraviť si súmerne s autom, bez toho aby vám padal na zem, a potom rýchlo zatlačením páky zaistiť.
  • Nie je len ľahký ale aj veľmi kompaktný, so svojou šírkou 1 m sa určite zmestí do väčšiny ak nie do všetkých batožinových priestorov automobilov.
  • Držiak rámov bicyklov je určite najsofistikovanejší na trhu. Uchytí oválne ako aj guľaté rámy väčšiny veľkostí obtiahnutím popruhom jednoducho a bezpečne. Plastový popruh je vystužený kovovým jadrom. Pomocou otáčacích kĺbov a mierneho zakryvenia tyče držiaka bude určite jednoduché uchytiť každý bicykel.

Parametre

Prepravná kapacita bicyklov2 (3 s adaptérom)
Prepravná kapacita elektro-bicyklov2
Rozmery1000 x 200 x 590 mm
Hmotnosť13.5 kg
Nosnosť60 kg
Veľkosti bicyklovVšetky
Veľkosti koliesVšetky
Max. priemer rámu bicykla25 - 80 mm
Uzamykanie bicyklaÁno
Sklopná funkciaÁno
Uzamykanie nosičaÁno
Elektrická koncovka13 pol
MontážBez náradia, za pár sekúnd
Záruka3 roky

V prípade záujmu nás môžete kontaktovať

Meno a priezvisko

E-mail

Telefon

Odkaz

Napíšte prosím názov dnešného dňa (ochrana proti spamu)

Súhlasím, aby spoločnosť ARSERVIS, s.r.o. ako správca spracovávala moje osobné údaje v rozsahu uvedenom v tomto formulári. Ďalšie informácie na spracovanie nájdete v informáciách o ochrane osobných údajov